Biefstuk doet niet onder voor ribeye of entrecote, zeker niet van Arnhem Angus. Het is het malse stuk vlees dat overblijft van de sukade van de schouders van de koe. Door de rijke marmering in het vlees is biefstuk van Arnhem Angus extra mals. De biefstukspiesjes zijn extra lekker gekruid met onze marinade van onder andere knoflook, paprika, peper, zout en peterselie.
Bij onze vleesproducten streven we er naar zo perfect mogelijk op het juiste gewicht te snijden. In een enkel geval zijn kleine afwijkingen mogelijk.
Het is het malse stuk vlees dat overblijft van de sukade van de schouders van de koe.
De biefstukspiesjes zijn extra lekker op de barbecue
Leg de spiesjes op de barbecue en keer ze regelmatig. Laat ze eerst dichtschroeien op hoog vuur net boven de kolen, leg ze daarna nog een paar minuten hoger zodat ze lekker doorgaren.
F&ijnen BV | KvK: 80504868
© 2023 Website van DLV Advies